Szolgáltatások

Smink:

01.

Nappali smink

A nappali smink visszafogott, természetes, kifinomult. Tökéletes választás állásinterjúra, munkába. 

02.

Alkalmi sminkelés

Legyen szó bármilyen alkalomról, ahol a legjobb formádat szeretnéd megmutatni, keress bátran és együtt megálmodjuk a számodra legmegfelelőbb sminket!

03.

Esküvői sminkelés

Életünk egyik legkülönlegesebb napja, ahol természetesen gyönyörűek szeretnénk lenni, ezért elengedhetetlen a profi smink. 

04.

Sminktanácsadás

Ismerkedés a termékekkel

A sminktanácsadás első felében megismerkedünk a szükséges alapanyagokkal, az ecsetektől a sminkfixálóig.  Megbeszéljük milyen a szem és arcformád. Átnézzük a sminkfelszerelésedet is!

Sminkelési alapismeretek

Az elméleti rész után bele is ugrunk egy egyszerű, de nagyszerű nappali smink elkészítésébe. Az egyik oldalt én csinálom, a másikat te. A nappali sminkből egy gyors alkalmi sminket is készítünk.

Sminkelés tanácsadás

A tanácsadás utolsó felében átnézzük a rúzsokat, és minden felmerülő kérdésedet átbeszélünk, illetve egy általad választott sminket is elkészítünk.

Műszempilla építés:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.